www.uburst.com www.uburst.com

"Test Script Failing"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

Troubleshooting Questions
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Test Script Failing"
Posted by DaveWestcott on Mar-06-03 at 01:53 PM (EST)
Our Lotus Domino server is generating the following error message when I attemp to run the cgitest.pl test script:

Error 500
Unable to run CGI program.

Any thoughts?

Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: Test Script Failing", Bill Weiner, Mar-07-03, (1)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: Test Script Failing""
Posted by Bill Weiner on Mar-07-03 at 07:56 AM (EST)
That has to do with the configuration of the web server. You'll have to look at the web server's docs on how to configure the web server to execute CGI scripts. (This is assuming that you have your own server.... otherwise, if the server is actually being hosted by someone else, then just describe the error to your web hosting provider and they should be able to figure out how to configure your account such that you can execute CGI scripts.)

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.