www.uburst.com www.uburst.com

"Won't save user"

Go back to the LobbyClick here to Go Back to Main ListingClick here to see helpClick here to Search the Forum

General Troubleshooting
Forum Type: Public
Moderator: edmunds
Time Zone: EST
Printer Friendly Format
Original Message
 
"Won't save user"
Posted by Chris on Mar-25-03 at 02:01 PM (EST)
I got the script all setup and running and it appears to be working, but whenever i go to add new user, i put in all the info, and click save and it says it saves, but the user never shows up. Any ideas?
Click to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents

 Table of Contents

RE: Won't save user, Bill Weiner, Mar-26-03, (1)
RE: Won't save user, Chris, Mar-27-03, (2)
RE: Won't save user, Bill Weiner, Mar-28-03, (3)
RE: Won't save user, Chris, Apr-01-03, (4)
RE: Won't save user, Bill Weiner, Apr-02-03, (5)
RE: Won't save user, Chris, Apr-03-03, (6)

 

 
Click here to goto Click here to goto the Lobby
Messages in this discussion
 
1 . "RE: Won't save user"
Posted by Bill Weiner on Mar-26-03 at 06:49 AM (EST)
Near the top of the usignin.cgi script, try adding the directory path to the files specified in Configuration Question #11.

That is, try changing configurion question #11 from:

$user_database = "usignin.csv";
$msg_database = "messages.csv";

... To something like:

$user_database = "/www/youaccount/cgi-bin/usignin.csv";
$msg_database = "/www/youaccount/cgi-bin/messages.csv";

Where the "/www/youaccount/cgi-bin/" is actually the full directory path for your server. (Would be different based on your Server OS and directory structure.)

Specifying the full directory path in front of those ".csv" file names will ensure that the files are actually being written/read to/from you intend and may resolve the problem.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
2 . "RE: Won't save user"
Posted by Chris on Mar-27-03 at 11:56 AM (EST)
I tried changing what you said and it still does the same thing. I tried different directories also. Got anymore ideas? This is running off a W2K machine and i don't really know much about perl or any scripts for that matter, so maybe i have some setting wrong somewhere?
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
3 . "RE: Won't save user"
Posted by Bill Weiner on Mar-28-03 at 06:47 AM (EST)
Since you're using a Win2k machine, when specifying the paths that I mentioned above, did you rememeber to "escape" the backslashes? Something like this:

$user_database = "c:\\www\\youaccount\\cgi-bin\\usignin.csv";
$msg_database = "c:\\www\\youaccount\\cgi-bin\\messages.csv";

Or on Win2k, non-escaped forward slashes will work:

$user_database = "c:/www/youaccount/cgi-bin/usignin.csv";
$msg_database = "c:/www/youaccount/cgi-bin/messages.csv";

After getting the above paths set correctly for your server, take a look on your server and verify that the "usignin.csv" and "messages.csv" files have actually been created (after your first attempt to add a user) where you expect them to be created. Also verify that they are not read-only.

Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
4 . "RE: Won't save user"
Posted by Chris on Apr-01-03 at 12:36 PM (EST)
OK, i tried both those formats for the path (I was using the forward slashes before) and neither works, same thing happens. The files are being created and i have deleted them and let it recreate them a few times. The files are not set to read-only, the directories have all permissions except delete files. Got anymore ideas?
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
5 . "RE: Won't save user"
Posted by Bill Weiner on Apr-02-03 at 06:35 AM (EST)
When users are created, temporary files are created, renamed and deleted... so try enabling all permissions for now and see if that resolves the problem.
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents
 
6 . "RE: Won't save user"
Posted by Chris on Apr-03-03 at 10:42 AM (EST)
OK, that did it. Appearently "Everyone" needs all rights except change permissions and take ownership. Well, it works now though. We'll look into it and see what we think. Thanks for your help.
Remove this Message: Administrator and Moderator onlyClick to Send Alert Message to the Administrator Click to edit this messageClick to EMail Click here to reply to this messageClick here to reply to this message with quotesClick to goto the Table of Contents


Archive This Thread: Admin and Moderator OnlyRemove This Thread: Admin and Moderator Only
Click here to goto Click here to goto the Lobby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Questions or problems regarding this bulletin board should be directed to Webmaster
©1997-1999 by DCScripts. All rights reserved.