URL: http://www.uburst.com/cgi-bin/dcforum/dcboard.cgi
Forum: ushop_applets_shopcart
Thread Number: 93
[ Go back to previous page ]

Original Message
"Applet greyed out"

Posted by Dawn [nelsond@netservgroup.com] on at 02:52 PM
I've read some of the posts on here about this problem but I haven't been able to fix the problem using some of those solutions mentioned.

http://www.netservgroup.com/order.html

The error is "class UShopInput3 not found"


Table of contents

Messages in this discussion
"RE: Applet greyed out"
Posted by Joseph Pishgar [support@uburst.com] on at 04:02 PM
Hello Dawn,

Applets not functioning are almost always one of two things-

1)Codebase incorrect.

2)Applet uploaded in ASCII as opposed to BINARY.

Just looking briefly at your page and attempting to access from the page's location the ../classes/ directory (which should feed me either a "You are not authorized to view this page" or directory listing, or uShop classes index placeholder page) I get a 404 not found error. So its most *probably* your codebase parameter.

For more information regarding this error, please refer to http://www.uburst.com/uShop/codebase.html

Hope this helps.

Regards,
Joseph Pishgar
Support Engineer
Microburst Technologies, Inc.
www.uburst.com


"Codebase"
Posted by Dawn on at 04:33 PM
I tried adding "../" but it still didn't work. There is a root directory, then the store directory under it and then the class subdirectory under store.

"RE: Codebase"
Posted by Joseph Pishgar [support@uburst.com] on at 02:39 PM
Its definitely your codebase parameter, Dawn.
Try making it ../yourstoredirectory/yourclassdirectory/ and that should work.
If you continue having difficulties with this, go ahead and fill out a support request at www.uburst.com/supportform.html and we'll diagnose it more in depth.

Regards,
Joseph Pishgar
Microburst Technologies, Inc.
www.uburst.com


"Okay..."
Posted by Dawn on at 02:27 PM
I know it's my codebase. And I'm trying everything...lol

So, by your instructions, I need to write ../store/class/ ??


"It worked!"
Posted by Dawn on at 02:33 PM
I got it!

I left out the first ../ and just wrote store/class/.

Thanks for the advice!