URL: http://www.uburst.com/cgi-bin/dcforum/dcboard.cgi
Forum: ushop_applets_shopcart
Thread Number: 10
[ Go back to previous page ]

Original Message
""Unable to load .class" error in my browsers status bar"

Posted by edmunds [cedmunds@uburst.com] on at 04:58 PM
The applet is not being displayed, but rather I see an "Unable to
load .class" error in my browser's status bar.

Table of contents

Messages in this discussion
"Unable to load .class error in my browsers status bar."
Posted by edmunds [cedmunds@uburst.com] on at 04:59 PM
Make sure that you have all of the required .class files located
on your server. In addition to having the .class file for the applet you
are trying to use, you also need to have all of the "required" .class files.
In particular, make sure that the following .class files are located on your
server also: 1) uShopProducts.class, 2) uShopLibrary.class, 3)
uShopCartBase.class, and 4) uShopMessageWindow.class.

"uShopOrderContactCGI.class not found"
Posted by Martin Means [webmaster@adsandmore.net] on at 12:05 PM
>Make sure that you have all of
>the required .class files located on
>your server. In addition to
>having the .class file for the
>applet you are trying to use,
>you also need to have all
>of the "required" .class files. In
>particular, make sure that the following
>.class files are located on your
>server also: 1) uShopProducts.class, 2) uShopLibrary.class,
>3) uShopCartBase.class, and 4) uShopMessageWindow.class.

i have all the required class files on my server all applets are working except the one above in the subject line i have tried full url and that did not work i tried putting the html file in the class directorty with no codebase line that did not work any ideals


"uShopOrderContactCGI.class not found"
Posted by Charlie Edmunds [cedmunds@uburst.com] on at 10:56 AM
Sorry to hear of your troubles Martin. The class files need to all be in the same location and should all be referenced EXACTLY the same (throughout your applets) either with the codebase parameter or referenced directly. The browser expects to find all the class files in the same location and acts up if otherwise. It is easy to have a small difference (in the way they are referenced) that might keep the applet from starting.

If you still are not able to find the problem, post ur url so I can take a look at your pages.

Thanks,
Charlie Edmunds
Project Manager
Microburst Techonologies, Inc.


"uShopOrderContactCGI.class"
Posted by Martin Means [webmaster@adsandmore.net] on at 11:39 PM
>Sorry to hear of your troubles Martin.
>The class files need to all
>be in the same location and
>should all be referenced EXACTLY the
>same (throughout your applets) either with
>the codebase parameter or referenced directly.
>The browser expects to find all
>the class files in the same
>location and acts up if otherwise.
>It is easy to have a
>small difference (in the way they
>are referenced) that might keep the
>applet from starting.
>If you still are not able to
>find the problem, post ur url
>so I can take a look
>at your pages.
>Thanks, Charlie Edmunds Project Manager Microburst
>Techonologies, Inc.


Mr Edmunds
Iam at my wits end about this problem.
i have copied and pasted the codebase parameter from applets that are working. i have deleted and uploaded the class file two or three times.iam encloseing my url per your request also a url of a screen shot showing my browser status bar saying that the class file is opening

main url is http://www.adsandmore.net
screen hot url is http://www.adsandmore.net/help.html


"Applets not starting"
Posted by Charlie Edmunds [christine@uburst.com] on at 07:47 PM
Martin, I'm glad you managed to fix your problem.

Charlie Edmunds
Project Manager
Microburst Technologies, Inc.


"Applets not starting"
Posted by Charlie Edmunds [cedmunds@uburst.com] on at 07:50 PM
Marin, I'm glad to see that you fixed your problem. Your site looks nice.

Thanks, Charlie Edmunds
Project Manager
Microburst Technologies, Inc.